януари 22, 2021

Продайте бързо автомобила си-няколко полезни съвета

В желанието да продадем автомобила си бързо ние можем да направим някои грешки, които да не са в наша полза. Затова е хубаво да сме запознати с някои от начините, чрез които става бързата продажба на автомобила. Статията ще Ви помогне да научите няколко съвета и с помощта им да успеете с бързата продажба на автомобила.

Начини за бърза продажба на автомобила

Един от най-бързите начини за продажба на автомобила Ви е да потърсите компания, която изкупува автомобили като вашия. От компанията могат да Ви посетят на адрес, за да видят автомобила или пък вие да я посетите и да покажете автомобила си. Цялата процедура по продажбата е много лесна! Специалисти оглеждат внимателно автомобила Ви, предлагат цена, която те биха дали за нея и ако вие се съгласите - продажбата е налице за минути. Прехвърлянето става в най-кратък срок и така вие вече сте продали стария и ненужен автомобил.
Друг начин за бърза продажба е да го продадете на купувачи, които се занимават с изкупуване и препродаване на автомобили както на части, така и цели. При този вариант може да не се стигне лесно до цена, удовлетворяваща и двете страни, тъй като прекупвача винаги ще поиска цена, по-ниска от вашата предложена. Продажбата на такива лица е хубаво да става със задължително прехвърляне на автомобила, за да нямате нежелани глоби и фишове след това.
Трети начин за бърза продажба е продажбата на наш роднина, приятел или близък. Тук обаче уловките и условията със сигурност ще са много повече отколкото при другите два начина. При този тип продажба цената винаги е по-ниска от тази, която желаете, но това е разбираемо, защото все пак продавате автомобила на близък човек. Относно изплащането на пълната сума, в много от случаите ще си чакате парите в рамките на по-дълъг период, ако сте от хората, които не питат за пари, които има да получават.
Извода тук е да си направите сметка как бихте искали да продадете автомобила си и на кого. Всичко зависи от вашето решение и от желанието Ви за печалба от продажбата на стария автомобил.

Съвети свързани с автомобила преди продажбата

Цената на един автомобил в продажба зависи от неговото вътрешно, външно и техническо състояние. Когато и трите неща са на ниво, което означава, че сте поддържал автомобила си, то вие ще спечелите добри пари и ще продадете автомобила си сравнително бързо.

Като цяло от трите неща техническото състояние е най-важно и ако то не е добро, шансовете за добра печалба намаляват, но пък отново може да го продадете бързо на прекупвачи.

Екстрите по автомобила Ви носят "бонус точки" при продажбата. Всяка една екстра се забелязва и покачва цената и шанса за бързо купуване на автомобила от някого.

Ако решите да продавате автомобила си чрез интернет, то е хубаво да направите реални снимки, да дадете адекватно описание на автомобила без да му преписвате някакви качества, които той не притежава, защото при един евентуален оглед на автомобила ще се установи всичко.

Предлагането на заплатена винетка, гражданска отговорност и други е от голяма полза за вас. Това е така, защото много хора след покупката на автомобила няма да имат възможността да си платят винетка и другите застраховки. Затова ако имате оставащи месеци от тях… опишете го в обявата, която публикувате.

За вашите нужди:

Ако преди продажбата на автомобила искате да сте сигурни, че всичко по електрониката му е изрядно и работи, то вие може да потърсите услугите на компания за компютърна автодиагностика и да спестите от грижите си по автомобила.

При неуспех с продажбата на автомобила, вие може да се обърнете и посетите компания за изкупуване на автомобили, която да огледа автомобила Ви и да определи най-добрата цена за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram