Изкупуване на автомобили

Продайте лесно, бързо и изгодно старата си кола на нас. Защото с нас е лесно!
Заявете оглед и оценка сега:
Пишете ни и ни изпратете снимки и информация за автомобила който продавате и ние ще ви  дадем оферта

Viber

Whatsapp

Messenger

Обади се

Каква е процедурата

Получете парите веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи нужно е само да ни се обадите.

Обадете се

Може да се свържете с нас чрез телефон, Viber, Whatsapp, Messenger, Email 

Елате за оглед и оценка

Заповядайте за безплатен оглед и оценка всичко отнема около 15 минути

Прехвърляне и плащане

В рамките на 30 минути минаваме нотариус и си получавате парите

Какви коли изкупуваме

Изкупуваме всякакви леки коли, джипове, бусове, камиони стига те да са:

В движение

Изкупуваме коли в движение в добро състояние без технически проблеми. Изключение правят ударени коли след 2010 година който не са тотална щета и са със регистрация, подлежащи на ремонт и продажба. Изкупуваме и коли който имат проблеми с двигател, ходова част или други но след 2010 година.

С каква цел ги изкупуваме

Ние изкупуваме коли с цел продажба за целта трябва да са произведени след 2004г . Трябва да са регистрирани(може и внос но задължително с пълния набор редовни документи!)  да имат платен годишен данък. Без запори и свалени номера!

Какви коли не изкупуваме

Не изкупуваме коли за скрап, ударени, стари, с проблеми в документите, запори, бракувани, свалени от отчет със задължения!

Изкупуване на коли

Продавате стария си автомобил и искате да си купите нова кола? Или просто искате да се освободите от колата си и да освободите финанси за друга покупка, да покриете стар дълг, а често – и да не се занимавате повече с ремонти и поддръжка?

Не всеки и склонен постоянно да си бърка в джоба за скъпата и често безсмислена поддръжка на колата си, която вече и морално остаряла, корозира и само събира прах на паркинга.

Ако искате да продадете стария си автомобил и да си купите по-нов модел, може винаги да използвате квалифицираните ни услуги чрез сайта izkupuvame.com и да си спестите много време, грижи, нерви и пари.

Ние изкупуваме превозни средства при възможно най-изгодните условия за нашите клиенти и в същото време улесняваме целия процес на покупко-продажба, включително и в частта с комуникацията с различните органи и администрации, които я касаят.

Колите, които ще изкупим от вас на възможно най-добра цена, трябва да са в добро състояние, здрави и в движение, произведени след 2003 година. Целта на сделката е тяхната препродажба, затова не изкупуваме автомобили за скрап или за ремонт, както и такива, които не са редовни по една или друга причина. Те трябва да са без запори и задължения, както и без проблеми с документите, а дейността ни е само за София и региона.

Пазарът на автомобили втора ръка у нас е динамичен и се развива бързо, затова и може лесно да откриете добри оферти като тази на нашия сайт izkupuvame.com и да се възползвате от ситуацията, за да смените колата си с по-нова и то при добри цени.

Ние предлагаме много добра изкупна цена, както и напълно реална оценка на старата ви кола. Всичко става максимално бързо и опростено – от огледа, до сделката, прехвърлянето, договора при оторизиран нотариус и плащането, като получавате веднага на ръка договорената между нас цена.

Изкупуване на джип

Ние изкупуваме всякакви превозни средства и чрез нас може да продадете бързо, лесно, удобно и изгодно не само лекия си автомобил, но и джипа си.

Джипът по принцип е автомобил, към който човек силно се привързва и трудно се разделя с него. Ние обаче ще ви помогнем да преодолеете тази загуба възможно най-лесно, като при това само може да спечелите и да си купите по-нов високо проходим автомобил, който напълно да задоволява вашите нужди и желания.

Пазарът на джипове днес е в развитие, все повече хора търсят или продават подобни превозни средства, които използват за ежедневните си нужди, за офроуд, работа, лов, ваканции или излети сред природата.

Екипът ни е съставен единствено от специалисти, работещи в покупко-продажбата на автомобили втора ръка, така че можем във всеки един момент, когато ни потърсите за съдействие, да оценим напълно професионално вашия джип и то на абсолютно реалната  стойност на автомобила.

Днес izkupuvame.com е сред водещите платформи в тази дейност и доказателство за качествата на нашите специалисти са множеството успешни сделки и доволните ни клиенти, които при следваща подобна операция отново търсят квалифицираните ни услуги, за да направят живота си по-лесен и добър.

С нас ще си спестите обичайните такси и комисионни, обикалянето при нотариуси и по сервизи, както и безброй огледи от уж потенциални клиенти.

Вашият джип е в сигурни ръце с нашите хора от екипа, които максимално бързо, компетентно и професионално ще ви помогнат да сключите сделката, към която се стремите.

Изкупуваме всички марки и модели джипове, както и по-стари, така и най-новите модели, стига те да са в добро състояние или не, без значение на колко километра са, стига да са документално изрядни.

Изкупуване на ванове

Вановете често са сегмент от пазара, който е подценяван и недоразвит, но ние изкупуваме и тези превозни средства.

Старият ви ван може вече да не ви е нужен и само да заема място в двора или гаража. Ако това е така и търсите да му вземете някакви пари, за да си купите нещо друго, винаги може да ни потърсите през нашия интернет сайт izkupuvame.com.

С нас ще получите бърз и безплатен компетентен оглед, напълно адекватна оценка и пълно съдействие по всички формалности относно покупко-продажбата на вана си, включително при нотариус, както и бързо плащане на ръка при сключване на сделката.

Хората ни са специалисти в тази област и веднага ще откликнат на нуждите ви.

Не забравяйте, че една от най-важните части присделките с изкупуването на стари автомобили, както ванове, така и джипове или леки коли, е документалната. Затова се постарайте преди сделката документите ви да са изрядни. Само по този начин ще може да получите точна оценка за автомобила си и реална изкупна цена.

Подгответе големия и малкия талон, документът за платен данък, при нужда винетка и документ за ГТП. При положение, че автомобилът е обща собственост, на сделката трябва да присъстват всичките собственици или да имате нотариално заверени пълномощни. Ако продавате фирмен автомобил, изискванията са сходни, но се иска и лична карта на управителя на фирмата и фактура към фирмата за договорената цена.

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram