Изкупуване на вещи

Здравейте на този етап НЕ изкупуваме вещи, мебели и обзавеждане. 

Изкупуване на вещи

Вещите са неизменна част от дома и ежедневието ни и с годините стават все повече и повече.

Някои от тях са ценни, други – не толкова, някои са наистина от първа необходимост, а други – не съвсем.

Въпреки това те са част от живота ни и ние сме ги събирали по една или друга причина дълго време, затова и често сме силно привързани към тях, дори да става дума за овехтяла или напълно ненужна вещ.

Ако искате да се отървете на добра цена от някои от вещите си, потърсете ни чрез нашата онлайн платформа izkupuvame.com и ще получите нашето съдействие, помощ и добра оферта, от които може да се възползвате изцяло.

Ние изкупуваме всякакви вещи в цяла София и региона, и даваме добри цени за изкупеното от вас имущество, като при това си спестявате много време, нерви и пари, без да се занимавате с посредници, пускане на обяви и търсене на клиенти.

Просто се свържете с нас тук в сайта, чрез Viber, Whatsapp, Messenger или Email. Ние ще договорим час за безплатен оглед на вашите вещи, а наш експерт от екипа на място ще направи тяхната оценка и ще ви даде оферта. Ако цената е добра за вас, плащането става буквално веднага, без никакви формалности и рискове.

Изкупуване на обзавеждане

Екипът на izkupuvame.com предлага изкупуването на цялостно обзавеждане от собствениците при много добри пари, бързо, удобно и лесно.

Хората продават обзавеждането си по различни причини. Понякога това е, защото тези вещи са прекалено стари и амортизиране и жилището има нужда от освежаване. Друг път се случва при преместването на семейството в друг апартамент или къща. Има и случаи, когато стопаните са финансово затруднени и опитват да изкарат някой лев от покъщнината.

При всички случаи ние ще ви помогнем да превърнете остарялото си обзавеждане във финансов ресурс, който да ви бъде максимално полезен.

Специализирани сме в оценката и покупко-продажбата на вещи и имаме стотици доволни лоялни клиенти, много от които ни търсят всеки път, щом решат да продадат своя диван, холна секция, спалня или да речем кухненско обзавеждане.

Можем да ви помогнем във всеки един аспект на сделката, включително и с транспорта, ако става дума за по-обемни неща, защото извозваме направо от адреса – както стари, така и нови мебели и цялостно обзавеждане за дома.

Изкупуване на картини

Ние купуваме от вас картини от стари и съвременни български художници. Гарантираме експертен оглед и оценка и оферта, която ще ви даде най-добрата цена.

Днес има различни художници, някои от които са по-търсени от другите – като Златю Бояджиев, Владимир Димитров – Майстора, Иван Мърквичка, Бенчо Обрешков, Жорж Папазов, Димитър Казаков-Нерон, Ненко Балкански или Иван Милев.

Цената на картината зависи не само от подписа на художника, но и от произхода си, състоянието, сертифицирането си, съхранението и, както и от факта дали пазарът не е наводнен от картините на даден художник, което влияе негативно на ценността им.

Потърсете ни през сайта  izkupuvame.com и наш експерт ще направи безплатни оглед и оценка на вашите картини, а ние ще ви отправим оферта, която да бъде максимално изгодна при вас. При постигането на договорка, ще получите парите си на ръка възможно най-бързо.

Изкупуване на вещи

Ако ви се е случило да се заринете в купища излишни вещи или както бабите ни ги наричаха – натури, винаги може да се освободите от безпорядъка, като го превърнете в пари.

Потърсете ни през сайта ни izkupuvame.com и ние ще ви освободим от излишния багаж, като при това може да изкарате добра финансова изгода за себе си.

Изкупуваме вещи след предварителен оглед на място, а след това подсигуряваме и тяхното извозване, като разплащането на договорената цена става веднага.

Ние сме компания с опит в тази дейност и оперираме на територията на София от години, а за цялото това време имаме в активите си множество доволни лоялни клиенти, които ползват специализираните ни услуги постоянно и при случай.

Без значение дали става дума за шкафче, часовник, закачалка, табуретка или нещо друго от домакинството, ние винаги сме насреща и ще ви дадем добра цена за него по кратка и лесна процедура, без скрити такси и комисиони.

Изкупуване на антики

Част от вещите, които са се събрали у дома ни през годините, са истински антики и имат своята стойност – както емоционална, така и историческа и чисто финансова.

Екипът на izkupuvame.com предлага най-добрите цени за всички тях, както и за книгите от домашната ви библиотека, като правим безплатен оглед на място и осигуряваме транспортирането им от дадения от вас адрес.

Ние изкупуваме всякакви антики, сред които:

пафти, накити и и етнографски предмети

ордени, медали и значки

ятагани, саби ножове и кортици

монети, часовници и писалки

оръжия, униформи и военни предмети

кехлибарени броеници и огърлици

картини, икони и скулптури

сребро и злато, както и бижута

порцелан, свещници, купи, вази и кутии

видео и фото апарати, грамофони

музикални инструменти и прибори за хранене

На този етап може да разгледате нашата страница за изкупуване на коли в гр. София

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram