Изкупуване на имоти

Искате да продадете бързо, лесно и сигурно имота си? Не се чудете, а се свържете с нас.

Заявете оглед и оценка сега:

Пишете ни и ни изпратете снимки и информация за автомобила който продавате и ние ще ви дадем оферта

Изкупуване на имоти

Пазарът на недвижими имоти днес е сред най-динамичните и перспективни в страната и предлага огромно разнообразие като локация, качество, вид на имота и цена.

Екипът на izkupuvame.com предлага директно изкупуване на имоти от собственици за цяла София и региона.

С нас може да продадете имота си бързо, лесно и изгодно, при това без досадни ежедневни оглади или комисиони. Ние изплащаме веднага след сключването на сделката реалната цена на вашия имот, защото вие продавате директно на нас, без пускане на обяви. Достатъчен е един-единствен оглед на имота ви, направен от наш сертифициран експерт, а офертата ни ще получите до часове и тя ще е на пазарната цена на имота.

Така си спестявате безкрайните огледи от страна на некоректните брокери и потенциалните клиенти и пестите много време, верни и пари.

Ако искате да се освободите бързо от имота си и да реализирате добри пари от него, потърсете ни и ние ще ви съдействаме изцяло на всеки етап от сделката.

Изкупуване на земеделска земя

Екипът от специалисти на izkupuvame.com е фокусиран и в изкупуването на земеделска земя. Ние предлагаме на своите потенциални клиенти висока, атрактивна и реална цена, както и бърза сделка без излишни усложнения.

Предимството ни е, че сме директен купувач, правим напълно безплатни правни консултации и изготвяме всички нужни документи, като при това плащаме на момента.

Нужно е само да поискате оферта за вашата земеделска земя и да подготвите документите си, а щом предложената от нас сума ви устройва, веднага ще пристъпим към сделката и разплащането.

С нас вие си спестявате и безкрайното чакане по опашки, защото ние ще изготвим вместо вас всички скици, характеристики и данъчни, и ще ви предоставим безплатна консултация от нашите експерти.

Ние изкупуваме земеделска земя в целия регион на София, като при това изискваме съгласието на всички съсобственици за продажбата.

След това вие ще получите безплатна оценка и безплатна офертата, без скрити такси и комисиони е на реална цена, като за целта трябва просто да направите запитване към екипа ни, а отговор ще получите възможно най-бързо и коректно.

Изкупуване на апартаменти

Чрез специализираната платформа на izkupuvame.com може бързо и безпроблемно да продадете на добра цена апартамента си директно на нас. Ние подсигуряваме бърза, сигурна и лесна продажба на имота ви без посредници, скрити такси и комисиони.

С наша помощ ще получите максимално добра цена на жилището си, ще си спестите времето, както и десетките огледи на потенциални клиенти или недобросъвестни брокери, а имотът ви ще бъде оценен по пазарната си стойност.

Всеки процес около продаването на имот е бавен и може да продължи дълго. Той обикновено минава през пускане на обяви, безкрайни телефонни разговори с евентуални клиенти или с брокери, теглене на кредити и какво ли още не.

С нас всичко това ще ви бъде спестено, защото ще ви съдействаме през цялото време – от вашето обаждане, през огледа, офертата и финализирането на сделката на всички нива.

Трябва просто да ни потърсите чрез сайта ни izkupuvame.com и всичко ще протече бързо, безпроблемно и гладко, а накрая веднага ще получите най-справедливата цена за своята собственост, за да може да инвестирате парите си другаде.

Екипът ни е с богат опит в огледите, оферирането и изкупуването на апартаменти в цяла София и региона, поради което компанията ни има множество доволни лоялни клиенти, които често ни търсят повторно за подобни сделки.

Ние предлагаме на клиента, гъвкавост, добри цени, коректност и бързина на сделката, така че винаги може да освободите имота си тогава, когато сте готови за това, като в същото време можете буквално веднага да разчитате на парите за него, които търсите от купувача.

От вас се иска само да се свържете с екипа ни и да запазите час за безплатния оглед, като при това подготвите и нужните документи за апартамента, а ние ще ви помогнем през всички останали етапи на сделката, за да не срещнете никакви бюрократични или финансови трудности около нейното финализиране.

За да мине сделката гладко, подгответе предварително единствено скица и проект на вашето жилище, местонахождението му, параметрите на апартамента, снимков материал, очакванията ви за продажната му цена, както и всичко останало, което би ви било полезно, за да стигнете до една добра и изгодна за вас сделка.

При изкупуването на апартаменти, както и на всички останали видове имоти, хората от  izkupuvame.com се ръководят изключително от интересите на клиента и винаги са се старали в работата си да задоволят всичките му изисквания. Дългогодишният опит, богатата база данни с клиенти и отличните референции, винаги са ни помагали в нашата работа, благодарение на която не един и двама собственици на жилища са достигали до успешни продажби и са инвестирали тези пари в нещо друго.

Ако имате апартамент, земеделска земя или друг имот, който желаете да продадете, спестете си главоболията и потърсете посредническите ни услуги в това отношение, защото ние предлагаме бърза покупко-продажба, избягване на излишните формалности, незабавно прехвърляне и изплащане на договорената сума, сигурност и лоялност.

 

 

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram