януари 14, 2021

Как да продадем бързо колата си

За бързата продажба на кола Ви е нужно само желание и да знаете няколко неписани правила, които ще Ви помогнат да определите точната цена, точното място за продажба и най-добрия купувач. Трябва да знаете, че както високата, така и ниската цена отблъскват купувачите, затова трябва да следите ценовите тенденции.

Проучване на пазара

На първо място винаги стои разучаването на пазара! Много е важно да добиете реална представа за това какво търсят и от какво се интересуват купувачите във вашата марка кола и какви са средните цени предлагани от други продавачи. Търсенето като цяло е насочено от външния вид на колата и техническото му състояние и затова е добре да сте наясно с проблемите на автомобила, за да имате възможност да отговорите на всички задавани въпроси от купувачите. Още по-купувани автомобили са тези с изрядни документи, платени застраховки, данъци и винетка.

Подготовка на колата за снимки и оглед

Никой няма да хареса хаоса вътре в автомобила! Също така лошата миризма на салона, петната и мръсотията не са в списъка с търсени неща в един автомобил. Затова вие трябва да се справите с тези пречки сами или да закарате колата си на автомивка, където ще се справят със всичко.
На второ място идват външните проблеми като фаровете, мигачите, стоповете и драскотините по автомобила. Сменете всичко, което не работи, защото това ще Ви бъде в помощ. Отстраняването на течове на масло, на охладителна и спирачна течност също са важни занимания, които продават бързо автомобила.
Смяната на масло не е задължително начинание, освен ако вече не е дошло времето. Това е така, защото почти на 100% новият собственик ще обнови стария материал в тубичките по автомобила.
!!!Не предлагайте оглед на автомобила, ако не сте го пригодили за продажба, защото това може да Ви изиграе лоша шега!!!

Изправна електрическа система

Добре е всички ел. системи по автомобила да работят. Поправката на климатика, стартера и дори на радиото е винаги бонус при лесната и бърза продажба. Хубавото при поправката на някои от компонентите е, че цената, която ще заплатите няма да е голяма и няма да се отрази на печалбата от евентуалната продажбата.

Правилните снимки са винаги от полза!

Без снимки обявата Ви е обречена от страна на посещения! Снимайте автомобила отвсякъде. Ако автомобила Ви има някакви екстри, които са работещи, то вие задължително трябва да ги снимате, защото това ще продаде автомобила по-бързо. Направените снимки е добре да са с хубаво качество и всичко да се вижда, за да не се налага купувачите да Ви пишат за допълнителен снимков материал.

На последно място ще дадем и съвет, който не е свързан пряко с бързата продажба на автомобила, но е пряко свързана с вас и вашата сигурност, която от своя страна е най-важна в цялата ситуация. Продайте автомобила си с договор за покупко-продажба! Това се прави с цел да се освободите от получаването на последващи глоби на купувача, данъци на автомобила и други разходи, които биха Ви били излишни.

Ако все пак нямате време и нерви да се занимавате с огледи, клиенти и обикаляне по сервизи може да ни потърсите и ние ще изкупим бързо и лесно вашата кола. Изкупуване на коли е услуга създадена да улесни всички хора и да помогне да получат на момента пари за своята кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram