май 28, 2021

Бърза продажба-повече средства!

Колкото повече едно нещо стои без да се ползва, толкова повече стойността и цената му започват да намаляват. Така стоят и нещата с автомобилите. Ако искате да вземете добри пари на автомобила си, то вие ще трябва да намерите точния начин за бързата му продажба. В тази статия ще научите за няколко начина на продажба и за нещата, които да направите с колата си преди продажбата.

Важно ли е да приведем колата в приличен вид?

Когато продавате автомобила може да си зададете следния въпрос: Бихме ли си купили нещо, което не изглежда добре?. Ако отговора ви е "да", то тогава разчитате, че ще има и други като вас, за които външният вид не е важен. Ако отговорът ви обаче е "не", то вие ще трябва да се заемете с колата си.

външния вид на колата преди покупка

На първо място направете колата си приятна на външен вид. Измийте я, премахнете лепенките по нея, ожулванията и ударените места е хубаво да ги няма. Всичко това може да го направите и сами без чужда помощ.

Вътре в автомобила трябва да е уютно, да не мирише зле и ако има някакви забележки, да ги премахнем. Закарайте колата си на автомивка и нека бъде почистена отвътре, да бъде ароматизирана и да заприлича на нова.

Когато стане на въпрос за компонентите под капака… трябва да сте много безупречни. Проверете в сервиз дали всичко е както трябва, дали двигателят работи добре, дали не трябва да се сменява нещо и да се долива масло в колата.

под капака на колата

По какъв начин да продадем колата си бързо?

Има десетки начини, по които да продадем автомобила си, но малко са тези за бърза продажба. В повечето случаи трябва да имате и доза късмет, за да продадете бързо колата си.

Един от бързите начини е продажбата на приятел или роднина. Ако мислите, че ваши близки ще искат автомобила, то вие за един ден може да задвижите нещата по прехвърлянето и получаването на парите. В този случаи обаче най-вероятно няма да получите желаната сума, защото все пак продавате колата на близък и трябва да направите компромис.

Безспорно най-бързият вариант за продажба на автомобила е чрез компания за изкупуване на автомобили. Ако автомобилът ви отговаря на критериите за изкупуване, вие ще може да продадете автомобила си за отрицателно време. Парите ще получите по банков път още на същия или на следващия ден. Този вариант има доста предимства, които не са за изпускане от ваша страна.

Съвети за бърза продажба на автомобила:

  • оправете автомобила си, премахнете нещата, които биха попречили на добрата му визия;
  • никога не поставяйте твърде ниска или пък твърде висока цена, защото това оставя въпросителни в продавача;
  • направете възможно най-много снимки на автомобила си;
  • препоръчително е снимките да са направени с фотоапарат или пък с телефон, който снима добре;
  • никога не пишете неща в обявата си, ако автомобила ги няма;
  • не лъжете за състоянието на автомобила си;

Преди да продадете автомобила си, вие може да направите компютърна автодиагностика, за да сте сигурни за състоянието на електрониката на колата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изкупуваме коли и имоти

Ако искате да реализирате бърза и сигурна продажба на стария си автомобил може да се свържете с нас за оглед и оценка в рамките на 15 минути ще ви дадем оферта и ако ви устройва след 30 минути колата ще е минала нотариус и ще сте си получили цялата сума.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram